Forside Møder Ekspertgruppens rapport med anbefalinger offentliggjort

Ekspertgruppens rapport med anbefalinger offentliggjort

Ekspertgruppen om dataetik har siden marts måned i år arbejdet på at identificere et sæt anbefalinger, der kan bidrage til ansvarlig og bæredygtig anvendelse af data i erhvervslivet. Ekspertgruppen har i dag afleveret rapporten med de 9 anbefalinger til regeringen.

Som en del af offentliggørelsen har ekspertgruppen inviteret til lanceringssalon, hvor formanden vil præsentere anbefalingerne. Der vil være korte indlæg fra Jens Aaløse (TDC), Lars Frelle (Dansk Industri), Thomas Madsen-Mygdal (TwentyThree) og Morten Primdahl (Zendesk), inden samtalen blandt deltagerne sættes i gang.

Du kan læse hele rapporten med de dataetiske anbefalinger her

Hvis du vil se pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet omkring offentliggørelsen finde du den her

dataetisk-rapport v7

Appendix v6

 

Recommendations on Data ethics in English

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here